Haarwerken

 

Salon HAIRS Haarwerken 

Welkom bij Salon HAIRS Haarwerken

Ons streven is om uw zo goed mogelijk eruit te laten zien en samen met u de goede keuze te maken zodat u als een tevreden klant naar huis kunt gaan. Wij bieden u een vrijblijvend, kosteloos intakegesprek aan, om te kijken of we wat voor u kunnen betekenen. 

Wij zijn gevestigd op Burgemeester de Bourbonplein te Escharen, achter de huidige kapsalon met een aparte ingang. Hier treft u gratis en voldoende parkeergelegenheid aan. U wordt ontvangen in een discrete ruimte door ons, Chantal en Trees. Binnen 1-5 werkdagen kunt u al terecht voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij bieden ook ambulante service aan, bij uw thuis of in het ziekenhuis. Uw privacy is gegarandeerd en de koffie en thee staat altijd klaar.

Levertijden:

Een confectiehaarwerk heeft een levertijd van 1-5 dagen.
Een maathaarwerk heeft een levertijd van 12-16 weken.

Er is een mogelijkheid tot het reserveren van een haarwerk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.
Dit gaat altijd in overleg.

Waarom haarwerken van Salon HAIRS? 

  • Wij leveren kwaliteitsproducten van zowel synthetisch als 100% echt haar. 

  • Wij zijn officieel erkend Haarwerkspecialisten

  • Wij geven uw persoonlijk aandacht in onze haarwerksalon. 

  • Wij geven uw volledige nazorg en service van uw afgenomen haarwerk/haarstuk.

  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars uit geheel Nederland en declareren rechtstreeks voor u. 

  • Wij zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken en krijgen jaarlijks een toetsing en controle op onze werkwijze. 

  • Wij werken uitsluitend op afspraak zodat we alle tijd kunnen nemen die nodig is voor de keuze van het juiste haarwerk dat bij u past. 

  • Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie uiterlijke verzorging van de stichting geschillencommissies van consumentenzaken. (SGC)

Openingstijden: Zoals hierboven vermeld werken wij uitsluitend op afspraak. Wij zijn altijd bereikbaar op  telefoonnummer 06-26 87 62 67.  In de avonduren en in het weekend uitsluitend voor noodgevallen. Schroom niet om te bellen, overleggen kan altijd.

Routebeschrijving: Onze locatie zit gevestigd tegenover de kerk in het centrum van Escharen. De ingang van de haarwerksalon zit aan de zijkant van de huidige kapsalon Salon HAIRS. U vind deze ingang aan de rechterkant.

Voor meer informatie, bel ons dan gerust.
06-26 87 62 67 


 

Klachtenbehandeling en Geschillencommissie:

Wij staan voor goede service en kwaliteit. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u een klacht heeft dan zullen wij er samen met u naar streven om tot een correcte oplossing te komen.

Salon HAIRS Haarwerken is lid van ANKO Sectie Haarwerken. ANKO Sectie haarwerken is de branchevereniging van haarwerkers in Nederland. Haarwerkbedrijven die lid zijn, worden geacht een hoog kwaliteitsniveau na te streven. Dit houdt onder meer in dat leden zich vanzelfsprekend houden aan de door de ANKO gehanteerde klachtenregeling. Voor u als klant is het zeer belangrijk dat er serieus met uw klacht wordt omgegaan. De ANKO stelt als eis dat elke klacht in alle redelijkheid zo snel mogelijk wordt opgelost. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie van de ANKO. De geschillencommissie is erkend door de overheid, waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissing zijn gewaarborgd.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op de website van De Geschillen Commissie: www.degeschillencommissie.nl

Let op! Kijk altijd eerst op bovengenoemde site in het uitsprakenregister, daar ziet u welke uitspraken er zijn gedaan in een geschil als dat van u en of het dus zinvol is om het in te dienen. U betaald namelijk een financiële bijdrage waarna uw klacht in behandeling wordt genomen.

Bel ons om direct een afspraak te maken!